Specialisten in planken spuiten

Woodpainting B.V. is specialist in het machinaal spuiten van planken. Met behulp van ons moderne machinepark kunnen we binnen korte tijd een grote hoeveelheid planken voorzien van de gewenste afwerking. De machines realiseren een hoogwaardige spuitkwaliteit en gelijkmatig eindresultaat: van de eerste tot de laatste plank.

Een groot aantal planken machinaal laten spuiten?

Neem contact op met Ruben

Over Woodpainting

Woodpainting is in 2019 opgericht en gestart in Kootwijkerbroek. Eind 2018 startten we met het ontwikkelen van een eigen machine om planken machine te spuiten. In de jaren erna werd het productieproces verder geoptimaliseerd, waarna er in 2021 een verhuizing volgde naar Ede. Op deze nieuwe productielocatie werd een volledig nieuwe productiestraat opgesteld, waarbij we ook alle ruimte hebben om onbewerkte planken en verwerkte orders tijdelijk op te slaan. Dankzij ons sterk geautomatiseerd productieproces werken we met een klein team dat uw order van verkoop tot aflevering zorgvuldig begeleidt.

Woodpainting werkt voor bedrijven die grote aantallen hout verwerken. Onze machines zijn vooral ingericht op het verwerken van grotere orders planken die in de kleur zwart (RAL 9005) afgewerkt moeten worden.

Ons team

Ruben van Veldhuizen
Verkoop
Friso van Bellen
Productie
Sampleboek aanvragen